Recept
« Terug naar recepten
Forelpaté met bieslooksaus
PT35M
Forelpaté met bieslooksaus
Een heerlijk forelpaté met bieslooksaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forelpaté met bieslooksaus te bereiden
Verwijder het vel van de forellen. Doe de gerookte forel met de verse forel, boter, zout en peper in een keukenmachine en maal tot een dikke pasta. Sla de slagroom stijf en meng deze voorzichtig met de vispasta. Doe het mengsel in een spuitzak met een brede spuitmond en bewaar tot gebruik in de koelkast. Meng voor de saus de créme fraïche met de mayonaise en bieslook en breng op smaak met een beetje peper en zout en wat citroensap.Plisseer de tomaat en snij daar een 12 tal dunne reepjes van.