Recept
« Terug naar recepten
Forêt-Noir voorbereiding op een weekend en wegwezen
PT40M
Forêt-Noir voorbereiding op een weekend en wegwezen
Een heerlijk forêt-noir voorbereiding op een weekend en wegwezen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forêt-Noir voorbereiding op een weekend en wegwezen te bereiden
Aardappelen in schijven snijden, gaar aanbakken in olijfolie, als laatste de fijn gesnipperde Zwarte Woudham even mee opbakken. Serveer in schaaltje en houd warm in de oven.
Witloof in de lengte snijden en beetgaar aanbakken in olijfolie evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot.
Draai elke stronk witloof in een sneetje ham en bak even aan, evenzeer warm houden.
Voor de saus:
Paprika in fijne reepjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Stoof de groenten even gaar in boter en kruid met peper en muskaatnoot.
Voeg de room toe en de boursin, warm zeer goed op.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Witloof in de lengte snijden en beetgaar aanbakken in olijfolie evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot.
Draai elke stronk witloof in een sneetje ham en bak even aan, evenzeer warm houden.
Voor de saus:
Paprika in fijne reepjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Stoof de groenten even gaar in boter en kruid met peper en muskaatnoot.
Voeg de room toe en de boursin, warm zeer goed op.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.