KookJij

Sausje: romig en zacht

Een heerlijk sausje: romig en zacht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje: romig en zacht te bereiden

Paprika in fijne reepjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Stoof de groenten even gaar in boter en kruid met peper en muskaatnoot.
Voeg de room toe en de boursin, warm zeer goed op.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst