Recept
« Terug naar recepten
Sausje: romig en zacht
PT20M
Sausje: romig en zacht
Een heerlijk sausje: romig en zacht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: romig en zacht te bereiden
Paprika in fijne reepjes snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Stoof de groenten even gaar in boter en kruid met peper en muskaatnoot.
Voeg de room toe en de boursin, warm zeer goed op.
Witloof in fijne ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Lenteuitjes grof snijden.
Stoof de groenten even gaar in boter en kruid met peper en muskaatnoot.
Voeg de room toe en de boursin, warm zeer goed op.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.