Recept
« Terug naar recepten
Fourmee d'ambert saus
PT20M
Fourmee d'ambert saus
Een heerlijk fourmee d'ambert saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Manna Arendsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
M. Arendsen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fourmee d'ambert saus te bereiden
Schaaf de korst van de Fourme d’Ambert en doe deze in de steelpan voeg alvast een gedeelte van de mon chou toe en een gedeelte van de geraspte kaas.
laat alles bijna helemaal smelten roer goed door en voeg vervolgens de creme fraîche toe. Goed roeren totdat het geheel goed is gesmolten. Indien saus dikker moet voeg nog wat geraspte kaas toe en als de saus dunner moet voeg dan nog wat mon chou toe.
breng de saus op smaak met peper en zout uit de molen
laat alles bijna helemaal smelten roer goed door en voeg vervolgens de creme fraîche toe. Goed roeren totdat het geheel goed is gesmolten. Indien saus dikker moet voeg nog wat geraspte kaas toe en als de saus dunner moet voeg dan nog wat mon chou toe.
breng de saus op smaak met peper en zout uit de molen