Recept
« Terug naar recepten
Frambozencoulis
PT10M
Frambozencoulis
Een heerlijk frambozencoulis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
ntv personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozencoulis te bereiden
Mix de frambozen met de suiker en een beetje water.
Zeef deze puree.
Klaar is kees.
Men kan deze invriezen in porties.
Zeef deze puree.
Klaar is kees.
Men kan deze invriezen in porties.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Mijn dochter eet dit ook graag op een ijsje.