Recept
« Terug naar recepten
Frambozenhartjes
PT45M
Frambozenhartjes
Een heerlijk frambozenhartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozenhartjes te bereiden
Meng met de hand de marsepein, esprit, kleurstof, frambozenazijn en het citroensap. Strooi een laagje poedersuiker op een vel vetvrij papier en rol het mengsel uit tot ongeveer 1 centimeter dik. Steek er met een hartvormige steker hartjes uit. Tempereer de witte chocolade. Dompel de hartjes goed onder in de chocolade en laat ze op vetvrijpapier hard worden.