Recept
« Terug naar recepten
Frambozentriffle
PT15M
Frambozentriffle
Een heerlijk frambozentriffle recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frambozentriffle te bereiden
Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met sherry.
Meng de crème anglaise met mascarpone en de vanillesuiker.
Neem de glazen en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
Verdeel de helft van de frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje mascarponecrème.
Garneer met een framboos en bestrooi met poedersuiker.
Meng de crème anglaise met mascarpone en de vanillesuiker.
Neem de glazen en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
Verdeel de helft van de frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje mascarponecrème.
Garneer met een framboos en bestrooi met poedersuiker.
inged zegt:
Ik heb ondertussen het recept van crème anglaise toegevoegd aan de recepten. Eigenlijk is het een soort pudding op basis van melk en eieren.:p