KookJij

Frangipanetaartjes met frambozen en creme fraiche

Een heerlijk frangipanetaartjes met frambozen en creme fraiche recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Tijdschrift, A. D'Angelo 261211
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Frangipanetaartjes met frambozen en creme fraiche te bereiden

Plaats de zes deegkuipjes op een bakplaat.
Maak een frangipanebeslag door het ei in een kom te breken en dar de gemalen amandelen, boter en rietsuiker aan toe te voegen.
Rasp de schil van een halve sinaasappel erin en voeg er de vanillepasta of -extract aan toe.
Meng alles goed door elkaar met een lepel.
Schep een kleine theelepel jam in elk deegkuipje.
Schep daarover een grote theelepel frangipane, vervolgens nog een kleine theelepel jam en ten slotte nog een grote theelepel frangipane.
Plaats de bakplaat midden in de oven en stel de timer in op precies 18 minuten.
Wanneer de taartjes goudbruin gebakken zijn, schakel je de oven uit. en neem je de taartjes eruit.
Dien ze warm op en werk ze af met een toef creme fraîche.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst