Recept
« Terug naar recepten
Frans stokbroodje met tonijn
PT10M
Frans stokbroodje met tonijn
Frans stokbroodje met tonijn
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
615 kCal energie
27 Gram eiwit
20 Gram vet
82 Gram koolhydraten
27 Gram eiwit
20 Gram vet
82 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
John West vis op zijn best
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frans stokbroodje met tonijn te bereiden
- Snijd het stokbrood open.
- Beleg het brood met slablaadjes, de plakjes tomaat en de uiringen.
- Giet er wat kant-en-klare dressing over.
- Verdeel de tonijn met de olijven eroverheen.
- Bestrooi met zout en peper naar smaak.
- Pak het stokbrood strak in met vetvrij papier.
- Wikkel er een stuk keukentouw om.
- Leg het stokbrood in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)
Neem ook eens een zakje John west Tuna with a twist dressing.