Recept
« Terug naar recepten
Franse gehaktschtel
PT45M
Franse gehaktschtel
Een heerlijk franse gehaktschtel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Franse gehaktschtel te bereiden
Maak het gehakt aan met de gesnipperde ui, het uitgeknepen teentje knoflook,het in melk geweekte en uitgeknepen brood,ei,zout,peper en paprikapoeder.Vorm er 4 gehaktballen van en wentel ze door de bloem.Bak ze samen met de spekblokjes in de boter bruin.Haal het gehakt uit de pan,giet de wijn en bouillon in de pan,voeg de kruiden en de mosterd toe en leg de gehaktballen terug.Laat ze 20 min.zachtjes stoven.Maak de paprika en de courgette schoon.Snijd de paprika in stukjes en de courgette in plakken.Doe ze bij het gehakt en laat alles nog eens 10 min.zachtjes stoven.Bind het stoofvocht licht met de allesbinder.
Lekker met aardappelpuree en haricots verts.
Lekker met aardappelpuree en haricots verts.
lotte1 zegt: