KookJij

Franse slasaus

Een heerlijk franse slasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: ca 10 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Franse slasaus te bereiden

Meng de mosterd, eierdooiers, azijn, paprikapoeder, knoflookpoeder, suiker, worcestershiresaus, peper, citroensap en zout in een bekken tot een homogene massa.
De olie bij een hoog toerental van de menger toevoegen net als bij mayonaise.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

theo muller

theo muller zegt:
Op 0,9 liter slasaus lijkt de hoeveelheid overige ingredienten mij dermate weinig dat het mijns inziens een nogal smakeloos product gaat worden.
Heeft iemand dit recept ooit uitgeprobeerd?