Recept
« Terug naar recepten
fricandeau met aspergemayonaise
PT20M
fricandeau met aspergemayonaise
Een heerlijk fricandeau met aspergemayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe fricandeau met aspergemayonaise te bereiden
Laat het blikje asperges uitlekken en voeg dit bij de mayonaise en de mascarpone. Voeg cayennepeper en zout toe. Pureer de massa met de staafmixer. Snijd de fricandeau in dunne plakjes en verdeel ze over 4 borden. Verdeel de saus over het vlees. Garneer met de kappertjes.
kirzja zegt: