Recept
« Terug naar recepten
Hapje: Faux Gras voor de gasten
PT5M
Hapje: Faux Gras voor de gasten
Faux Gras 100% diervriendelijke alternaties voor fijnproevers
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: Faux Gras voor de gasten te bereiden
- Asperges gekruid beetgaar steamen, laat afkoelen en snij in stukjes. Het hard gekookt eike mengen met de fijn gesneden bieslook, munt en bladpeterselie. Mayonaise mengen met de lookpasta de hoeveelheid naar ieder zijn smaak. Verdeel enkele stukjes asperges op de bordjes ( de rest van de asperges kan je gebruiken voor in elk gerecht naar keuze ) Faux Gras erboven op een beetje saus en werk af met het fijn gehakt eike en asperge punten. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: