Recept
« Terug naar recepten
Hapje: asperges
PT10M
Hapje: asperges
Eenvoudig hapje met asperges en zijn garnituren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: asperges te bereiden
- Asperges schillen en beetgaar steamen gekruid met peper, zout en muskaatnoot. Snij deze in stukjes. Het eike loskloppen met een beetje room deze kruiden, zet 1 min in de micro en roer deze los en kruimelig. Meng de asperges het eike en de grijs garnalen onder de dressing. Serveer op bordje met het blaadje sla en de punt van de asperges. Werk af met de tomaat concassé. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.