Recept
« Terug naar recepten
Zalm met asperges en zeekraal in een zalig sausje
PT30M
Zalm met asperges en zeekraal in een zalig sausje
Tijd voor asperges wat wil je meer met een heerlijk stukje zalm.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met asperges en zeekraal in een zalig sausje te bereiden
- Zalm kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar in een beetje boter. Asperges schillen snij het onderste stukje af, steam deze gekruid beetgaar aan. Stoof de zeekraal kort aan in een beetje boter voeg de room en kaas toe. Serveer dit gerecht zeer warm op bord serveer de grijs garnalen errond.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.