KookJij

Zalm met asperges en zeekraal in een zalig sausje

Tijd voor asperges wat wil je meer met een heerlijk stukje zalm.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met asperges en zeekraal in een zalig sausje te bereiden

  1. Zalm kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar in een beetje boter. Asperges schillen snij het onderste stukje af, steam deze gekruid beetgaar aan. Stoof de zeekraal kort aan in een beetje boter voeg de room en kaas toe. Serveer dit gerecht zeer warm op bord serveer de grijs garnalen errond.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst