Recept
« Terug naar recepten
Fricandeau met rode pesto
PT30M
Fricandeau met rode pesto
Een heerlijk fricandeau met rode pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
24 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fricandeau met rode pesto te bereiden
De fricandeau aan de bovenzijde 3x insnijden van voor naar achter. Pesto verdelen over de bovenzijde en wat extra in de insnijdingen stoppen. De mozzarella in reepjes snijden en hiermee de insnijdingen vullen. Eventueel de fricandeau op twee of drie plaatsen opbinden.
De crispplaat bedekken met bakpapier. Een langwerpig bakpapier gebruiken om ook de fricandeau in te pakken. Het pakket op de beklede crispplaat leggen en gedurende 18 minuten op de crispstand laten bakken (jet-chef). Na de 18 minuten het vlees 10 minuten laten rusten en dan uitpakken en aansnijden.
De crispplaat bedekken met bakpapier. Een langwerpig bakpapier gebruiken om ook de fricandeau in te pakken. Het pakket op de beklede crispplaat leggen en gedurende 18 minuten op de crispstand laten bakken (jet-chef). Na de 18 minuten het vlees 10 minuten laten rusten en dan uitpakken en aansnijden.