KookJij

Fricandeau met rode pesto

Een heerlijk fricandeau met rode pesto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 24 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fricandeau met rode pesto te bereiden

De fricandeau aan de bovenzijde 3x insnijden van voor naar achter. Pesto verdelen over de bovenzijde en wat extra in de insnijdingen stoppen. De mozzarella in reepjes snijden en hiermee de insnijdingen vullen. Eventueel de fricandeau op twee of drie plaatsen opbinden.
De crispplaat bedekken met bakpapier. Een langwerpig bakpapier gebruiken om ook de fricandeau in te pakken. Het pakket op de beklede crispplaat leggen en gedurende 18 minuten op de crispstand laten bakken (jet-chef). Na de 18 minuten het vlees 10 minuten laten rusten en dan uitpakken en aansnijden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst