KookJij

Fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise

Een heerlijk fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise te bereiden

In kom tonijn mengen met olijven, zongedroogde tomaat, kappertjes, 1 el citroensap en 2 el olijfolie. Zout en peper naar smaak toevoegen. Afgedekt minstens 30 min. in koelkast zetten, zodat smaken kunnen intrekken.

Bereiden
In kom mayonaise mengen met mosterd, 2 el citroensap en zout en peper naar smaak. Plakjes fricandeau op grote serveerschaal rangschikken. Gemarineerde tonijn erover verdelen en hier en daar lepel citroenmayonaise erop scheppen. Rest van mayonaise apart erbij geven. Schaal bestrooien met peterselie.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

elly

elly zegt:
hallo ik vind het een lekker recept maar vraag me me af waar je citroenmayonaise kan kopen maar dat hoor ik wel van je groetjes ellyik denk dat ik het verkeerd lees dat maak je zelf stom he van mij