Recept
« Terug naar recepten
Frikadellenspies
PT25M
Frikadellenspies
Een heerlijk frikadellenspies recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frikadellenspies te bereiden
Snijd de frikadellen in vijf stukken. Meng de sambal met de djahé, de ketjap, de knoflook en de olie, schep de frikadellen en de peultjes door deze marinade en laat de smaken minstens 15 minuten intrekken. Rijg de stukken frikadel en de peultjes om en om aan de stokjes. Grill de frikadellenspiezen in 5 minuten bruin en knapperig.
ties zegt: