Recept
« Terug naar recepten
Frisse garnalenroerbak met paksoi
PT20M
Frisse garnalenroerbak met paksoi
Een heerlijk frisse garnalenroerbak met paksoi recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
500 kCal energie
24 Gram eiwit
15 Gram vet
67 Gram koolhydraten
24 Gram eiwit
15 Gram vet
67 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 9 2013
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frisse garnalenroerbak met paksoi te bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 minuten goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Verhit de olie in een wok.
Bak de ui en paksoi in 3 minuten knapperig gaar.
Voeg de garnalen toe en bak al omscheppend 2 minuten mee.
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 minuut.
Schep de rijst in 4 kommen.
Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.
Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 minuten goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Verhit de olie in een wok.
Bak de ui en paksoi in 3 minuten knapperig gaar.
Voeg de garnalen toe en bak al omscheppend 2 minuten mee.
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 minuut.
Schep de rijst in 4 kommen.
Schep er de garnalenroerbak op en bestrooi met het sesamzaad.