Recept
« Terug naar recepten
Frisse salade in paaskleuren
PT10M
Frisse salade in paaskleuren
Een heerlijk frisse salade in paaskleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frisse salade in paaskleuren te bereiden
Venkel, wortelen en ajuin in fijne blokjes snijden of even in de cutter.
Augurken in fijne reepjes snijden.
Vocht van de mais verwijderen.
Bieslook fin snijden.
Dit alles in een kom goed kruiden met pezo.
Serveer deze salade zeer fris.
Augurken in fijne reepjes snijden.
Vocht van de mais verwijderen.
Bieslook fin snijden.
Dit alles in een kom goed kruiden met pezo.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.