Recept
« Terug naar recepten
Frittata met olijven, paprika en kerstomaatjes
PT15M
Frittata met olijven, paprika en kerstomaatjes
Een heerlijk frittata met olijven, paprika en kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Uncle Ben's
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frittata met olijven, paprika en kerstomaatjes te bereiden
Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de versnipperde ui aan. Voeg de gare rijst, de olijven, de paprikablokjes, halve kerstomaatjes en kruiden toe en bak 1 min. mee. Klop de eieren met de melk, peper en zout los. Voeg dit eimengsel toe aan de pan en temper de hittebron. Verdeel de kaas over het eimengsel. Bak de frittata enkele min. en leg als de bovenkant bijna droog is ,1 min. een deksel op de pan. Snij de omelet in punten. Versier met enkele takjes verse oregano en tijm. Verwarm de saus en serveer bij het gerecht.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
grietje56 zegt:
Wordt wel aankomend weekend denk ik want ik ben komende dagen druk met mijn eigen gemaakte aardbeienijs op bestelling...;):)
Het recept hiervan zal ik ook nog plaatsen, oké?:)
fijnproever zegt:
Anna zegt:
grietje56 zegt:
grietje56 zegt:
Van de eiwitten die je (over)hebt kan je een merenque taart maken. Daar ga ik nu mee aan de slag voor deze site ;)