Heerlijk fris bij de bbq ofwel een hoofdgerecht op warme dagen geserveerd met stokbrood.
Als hoofdgerecht kan je het leuk serveren op een groot blad ijsbergsla.
Recept
« Terug naar recepten
Fruitige macaroni salade
PT30M
Fruitige macaroni salade
Een heerlijk fruitige macaroni salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitige macaroni salade te bereiden
-De mandarijntjes en ananas laten uitlekken en het sap opvangen (mag samen).
-De kipfilet kruiden met peper en zout en gaar bakken, daarna laten afkoelen.
-Het sap van de mandarijntjes en ananas mengen met de creme fraiche, dilletopjes, bieslook en peper en zout tot je een dikke saus hebt (moet moeilijk van de lepel aflopen dus voorzichtig met het sap van de mandarijntjes en ananas).
-Vervolgens alle ingredienten met mekaar mengen.
-Zo lang mogelijk laten trekken in de koelkast, maar minimaal 1 uur.
-De kipfilet kruiden met peper en zout en gaar bakken, daarna laten afkoelen.
-Het sap van de mandarijntjes en ananas mengen met de creme fraiche, dilletopjes, bieslook en peper en zout tot je een dikke saus hebt (moet moeilijk van de lepel aflopen dus voorzichtig met het sap van de mandarijntjes en ananas).
-Vervolgens alle ingredienten met mekaar mengen.
-Zo lang mogelijk laten trekken in de koelkast, maar minimaal 1 uur.