Recept
« Terug naar recepten
Fruitsalade
PT15M
Fruitsalade
Een heerlijk fruitsalade recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
dekamarkt.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fruitsalade te bereiden
Was en droog de aardbeien en verwijder de kroontjes.
Halveer de meloen en verwijder de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof.
Doe alle ingrediënten in een slakom en laat minstens 1 uur trekken op kamertemperatuur. Zet de fruitsalade in de koelkast als je hem later wil eten.
Vlak voor het serveren kun je nog wat gesnipperde blaadjes basilicum over de salade strooien.
Halveer de meloen en verwijder de zaadjes.
Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof.
Doe alle ingrediënten in een slakom en laat minstens 1 uur trekken op kamertemperatuur. Zet de fruitsalade in de koelkast als je hem later wil eten.
Vlak voor het serveren kun je nog wat gesnipperde blaadjes basilicum over de salade strooien.