Deze soep is echt iets voor die snikhete zomerse middagen als alle ander eten niet echt smaakt. Het recept komt uit NRW Duitsland.
Recept
« Terug naar recepten
Fruitsoep
PT10M
Fruitsoep
Een heerlijk fruitsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Fruitsoep te bereiden
Laat de avond tevoren al een handje rozijnen weken in water.
Dan de volgende ochtend 1 liter water koken met de flinke hand havermout en zout, tot deze gaar is. Daarna van het gas af en laten afkoelen tot het geheel koud is.
Dan de suiker, vanille, citroensap, frambozensap/siroop en het cocktailfruit toevoegen. Het geheel in de koelkast zetten tot het goed koud is.
En klaar!
Dan de volgende ochtend 1 liter water koken met de flinke hand havermout en zout, tot deze gaar is. Daarna van het gas af en laten afkoelen tot het geheel koud is.
Dan de suiker, vanille, citroensap, frambozensap/siroop en het cocktailfruit toevoegen. Het geheel in de koelkast zetten tot het goed koud is.
En klaar!