Recept
« Terug naar recepten
Gamba's in knoflookolie (Gamba's a l'ail)
PT20M
Gamba's in knoflookolie (Gamba's a l'ail)
Een heerlijk gamba's in knoflookolie (gamba's a l'ail) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's in knoflookolie (Gamba's a l'ail) te bereiden
De schaal van de gamba's op de rug opensnijden en de darmen verwijderen.De gamba's onder koud stromend water afspoelen en droogdeppen.De teentjes knoflook pellen en snipperen.De paprika in de lengte dorrsnijden,zaadlijsten verwijderen en fijnsnijden.De olie in twee kleine pannetjes verhitten,knoflook en paprika toevoegen en verhitten.De gamba's erbij leggen,ongeveer 5 min.stoven,af en toe omkeren,totdat het vrijgekomen vocht zich vermengt met de olie.De blaadjes peterselie afspoelen en grofhakken en kort voor het serveren erover strooien.
Lekker met stokbrood en een lekkere salade.
Lekker met stokbrood en een lekkere salade.
iemand zegt: