OPDIENEN met een klein beetje marinade. Geef er bij bv een tomaten/komkommersalade.
Recept
« Terug naar recepten
Gamba's met Vin Santo
PT400M
Gamba's met Vin Santo
Een heerlijk gamba's met vin santo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
400 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's met Vin Santo te bereiden
1).Doe voor de marinade alle ingrediënten in een maatbeker en zet de staafmixer er op om een mooi homogeen mengsel te krijgen.
2).De gamba's moeten 5 1/2 - 6 uur hierin marineren
3).Gamba's uit marinade halen en droogdeppen.
Marinade opvangen in een maatbeker en weer even met de staafmixer opkloppen.
4).Grill is intussen hoog gezet of de grillpan staat al even op om op temperatuur te komen.
5)>Onder de grill:Gamba's 2 minuten op de ene zijde en iets korter op de andere zijde gedeeltelijk garen.
5)>In een grillpan:Als de grillpan (of grillrooster of grillplaat) goed heet is insmeren met een beetje rijstolie en de gamba's gedeeltelijk garen door ze 2 minuten op de ene zijde te laten liggen en 1 minuut op de andere zijde.
2).De gamba's moeten 5 1/2 - 6 uur hierin marineren
3).Gamba's uit marinade halen en droogdeppen.
Marinade opvangen in een maatbeker en weer even met de staafmixer opkloppen.
4).Grill is intussen hoog gezet of de grillpan staat al even op om op temperatuur te komen.
5)>Onder de grill:Gamba's 2 minuten op de ene zijde en iets korter op de andere zijde gedeeltelijk garen.
5)>In een grillpan:Als de grillpan (of grillrooster of grillplaat) goed heet is insmeren met een beetje rijstolie en de gamba's gedeeltelijk garen door ze 2 minuten op de ene zijde te laten liggen en 1 minuut op de andere zijde.