Recept
« Terug naar recepten
Gamba's piri piri
PT20M
Gamba's piri piri
Gamba's piri piri
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's piri piri te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pel de knoflook en snijd van de peper de steeltjes af.
- Snijd ze in grove stukken en doe ze samen met de knoflook en de olijfolie in een blender.
- Blend ongeveer 10 seconden.
- Doe de garnalen in een vuurvaste ovenschaal, giet het oliemengsel er overheen en strooi het zeezout over de garnalen.
- Zet de schotel circa 20 minuten in de oven tot de garnalen roze zijn.
- Strooi de peterselie erover en serveer met vers stokbrood.