KookJij

Piri piri pasta

Piri piri staat in Portugese barretjes en restaurantjes bijna altijd naast het zout en de peper op tafel. Vaak tref je dan een flesje met saus of deze wat dikkere pasta aan, om je eigen gerecht mee op smaak te brengen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Portugal
Keuken: Europese
Bron: Portugal Tapas en zo, in eigen keuken gemaakt en een beetje aangepast
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Piri piri pasta te bereiden

  1. Hak de rode pepers in grove stukken en doe ze in een keukenmachine of blender.
  2. Voeg zout en azijn toe en maal het tot een gladde pasta.
  3. Doe de pasta in een jampot en giet er olie bij totdat de pasta onder staat.
  4. Deze pasta is in de koelkast in een afgesloten pot minsten 6 maanden houdbaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst