Recept
« Terug naar recepten
Piri piri pasta
PT10M
Piri piri pasta
Piri piri staat in Portugese barretjes en restaurantjes bijna altijd naast het
zout en de peper op tafel.
Vaak tref je dan een flesje met saus of deze wat dikkere pasta aan, om je
eigen gerecht mee op smaak te brengen.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Bron:
Portugal Tapas en zo, in eigen keuken gemaakt en een beetje aangepast
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Piri piri pasta te bereiden
- Hak de rode pepers in grove stukken en doe ze in een keukenmachine of blender.
- Voeg zout en azijn toe en maal het tot een gladde pasta.
- Doe de pasta in een jampot en giet er olie bij totdat de pasta onder staat.
- Deze pasta is in de koelkast in een afgesloten pot minsten 6 maanden houdbaar.