Recept
« Terug naar recepten
Gamba's uit de wok in pappadam geserveerd, met prei
PT10M
Gamba's uit de wok in pappadam geserveerd, met prei
Een heerlijk gamba's uit de wok in pappadam geserveerd, met prei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gamba's uit de wok in pappadam geserveerd, met prei te bereiden
Bak de pappadam gedurende 3 seconden in de frituur.
Bak de gepelde garnalen samen met de gesneden knoflook om en om in de hete olie.
Voeg de gesneden prei en de taugé toe en roerbak dit kort mee.
Blus af met een scheutje ketjap en hotsauce.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
De pappadam op een bord leggen en daar de gamba's en de garnituur op scheppen.
Eventueel garneren met wat bieslook.
EET SMAKELIJK!
Bak de gepelde garnalen samen met de gesneden knoflook om en om in de hete olie.
Voeg de gesneden prei en de taugé toe en roerbak dit kort mee.
Blus af met een scheutje ketjap en hotsauce.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
De pappadam op een bord leggen en daar de gamba's en de garnituur op scheppen.
Eventueel garneren met wat bieslook.
EET SMAKELIJK!