Recept
« Terug naar recepten
Ganda ham met asperges en kwarteleitjes
PT20M
Ganda ham met asperges en kwarteleitjes
Een heerlijk ganda ham met asperges en kwarteleitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vlaamse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ganda ham met asperges en kwarteleitjes te bereiden
Schil de asperges en kook ze 8 min. in lichtgezouten water met de suikerklontjes. Pocheer de courgetterepen even in het aspergekookvocht. Schik de Ganda Ham, de courgettereepjes en de asperges afwisselend op borden. Bak spiegeleitjes van de kwarteleitjes en vlei die op het gerechtje. Werk af met krulsla en bieslook