Recept
« Terug naar recepten
Garnaalcocktail
PT20M
Garnaalcocktail
Een heerlijk garnaalcocktail recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Expo 58 (Libelle)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnaalcocktail te bereiden
1. Klop de mayonaise op met de room en de ketchup. Doe er de whisky bij en breng verder op smaak met een paar druppels tabasco. Snij of scheur de sla in fijne reepjes. Pel de tomaten, snij ze in blokjes. Plet de eieren met een vork.
2. Verdeel de sla, garnalen en tomaatblokjes over hoge glazen of glazen kommetjes. Lepel er een beetje cocktailsaus bij. Werk af met geplet ei en een plakje citroen.
Serveer lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.
2. Verdeel de sla, garnalen en tomaatblokjes over hoge glazen of glazen kommetjes. Lepel er een beetje cocktailsaus bij. Werk af met geplet ei en een plakje citroen.
Serveer lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.