Recept
« Terug naar recepten
Whisky- cocktailsaus
PT10M
Whisky- cocktailsaus
Laatst eens een keer voor het gemak een sausje uit een flesje gebruikt en
dat was meteen mijn laatste keer, wat een tegenvaller was dat.
Dit sausje maak je in een handomdraai, met de meest simpele
ingrediënten en is heerlijk voor bijvoorbeeld bij een zalm of garnalen
cocktail, maar ook als dipsaus of als sausje bij de bbq.
De whiskey is eventueel ook te vervangen door sherry of cognac maar dan
mag het natuurlijk geen whiskeysaus meer heten en is het gewoon
cocktailsaus.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Whisky- cocktailsaus te bereiden
- Doe alle ingrediënten in een (glazen) kom en meng het met een garde goed door elkaar.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Lekker over een garnalen- of zalmcocktail, als dipsaus, of bij gourmet, fondue, steengril of bbq.