KookJij

Garnaaltomaatjes

Een heerlijk garnaaltomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Tania
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnaaltomaatjes te bereiden

Snij de kruintjes van de tomaatjes af en hol de tomaatjes met een theelepeltje uit.
In het tomaatje een beetje mayonaise, daarop wat bieslook en dan de garnaaltjes erin doen.
Als alle tomaatjes gevuld zijn de overgebleven bieslook uitstrooien over de garnaaltomaatjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marina Niemegeers

Marina Niemegeers zegt:
Een zeer eenvoudig en gemakkelijk te bereiden borrelhapje.:p
djmagich

djmagich zegt:
Zooooo ze waren verukkelijk! Zeker een aanrader!!
miranda

miranda zegt:
hoe lang van te voren kan je dit maken?? Ik hoop dat je dit 's-middag al kan maken voor 's-avonds??
kooktan

kooktan zegt:
nu kloppen de ingredienten weer, met dank aan Bobby:)
kooktan

kooktan zegt:
Er horen natuurlijk geen amandelen in, ik heb geen idee hoe die in de receptuur gekomen zijn :(
Marga

Marga zegt:
Waar zijn de anmandelen in dit recept voor?
ans hartog

ans hartog zegt:
Ingredienten bij dit recept kloppen niet; horen bij vorig recept "gamba's in romescusaus
Heike

Heike zegt:
Echt een heeeel lekker borrelhapje, en weer eens wat anders, super.:)