Recept
« Terug naar recepten
Garnalen amuse
PT10M
Garnalen amuse
De combinatie is erg lekker, snel klaar te maken, en ziet er erg leuk uit.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
43
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen amuse te bereiden
Roer van de whiskeysaus, de mayonaise en de whiskey een sausje. Snij van de mango een stukje af en snij dit in kleine stukjes. Leg 8 amuse lepels klaar op een schaal. Schep op iedere lepel wat mango en schep er wat saus bij. Verwarm wat olie in een koekenpan. Bestrooi de garnalen met de viskruiden en bak ze even aan. Bak ze niet te lang, ze worden anders taai, het is maar dat ze een beetje warm worden. Leg op iedere lepel een reuze garnaal.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lene zegt:
john viveen zegt:
feyenoordmama zegt:
heel lekker.
Laurens zegt: