DIEN OP : Leg op de borden de blaadjes van de krop botersla en leg daarop de garnalen-mix.Strooi hierover de gehakte
katjang.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalen-Groente Salade
PT60M
Garnalen-Groente Salade
Een heerlijk garnalen-groente salade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen-Groente Salade te bereiden
*Meng het sap van 2 limoenen en de zeste van limoen met de olie,de vissauce de suiker,het uitje en de knoflook en roer net zo lang tot dat de suiker volledig is opgelost.
*Neem de helft hiervan en meng dit met de schoongemaakte garnalen en laat dit een 30-tal minuten staan.
*Meng ondertussen alle groentes (behalve de sla) met de koriander onder de rest van de limoendressing.
Meng na de 30 minuten de garnalen-massa met de groente-massa.
*Strooi er flink peper over uit de molen en roer nog eens goed door.
*Neem de helft hiervan en meng dit met de schoongemaakte garnalen en laat dit een 30-tal minuten staan.
*Meng ondertussen alle groentes (behalve de sla) met de koriander onder de rest van de limoendressing.
Meng na de 30 minuten de garnalen-massa met de groente-massa.
*Strooi er flink peper over uit de molen en roer nog eens goed door.