Recept
« Terug naar recepten
Garnalen in kataifideeg met tartaarsaus
PT20M
Garnalen in kataifideeg met tartaarsaus
Een heerlijk garnalen in kataifideeg met tartaarsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Garnalen in kataifideeg met tartaarsaus te bereiden
Snijd of knip voorzichtig een stuk van het kataifideeg (bewaar de rest van het deeg in de vriezer) en rol hierin een garnaal.
Herhaal dat met de andere garnalen. Frituur ze circa 3 min. in hete druivenpitolie op 170°C. Serveer ze met tartaarsaus.
Voor de tartaarsaus:
Meng 3 eetlepels mayonaise met 2 a 3 theelepels zure room, 2 theelepels kleine kappertjes, 2 theelepels fijngesneden zure augurk, ½ theelepel fijngesneden dragon, 1 eetlepel fijngesneden bieslook en zout en versgemalen peper naar smaak.
Herhaal dat met de andere garnalen. Frituur ze circa 3 min. in hete druivenpitolie op 170°C. Serveer ze met tartaarsaus.
Voor de tartaarsaus:
Meng 3 eetlepels mayonaise met 2 a 3 theelepels zure room, 2 theelepels kleine kappertjes, 2 theelepels fijngesneden zure augurk, ½ theelepel fijngesneden dragon, 1 eetlepel fijngesneden bieslook en zout en versgemalen peper naar smaak.