Recept
« Terug naar recepten
Garnalen in knoflookolie
PT15M
Garnalen in knoflookolie
Een heerlijk garnalen in knoflookolie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Garnalen in knoflookolie te bereiden
De hele bol knoflook pellen en pureren met de ½ liter olie. De garnalen die afgespoeld zijn en met jasje nog aan er bij doen en minimaal een ½ dag laten marineren.
De sausingrediënten bij elkaar doen in een kommetje.
Serveren: mooi bord met sla, in het midden een klein glas op voet, de garnalen er om heen draperen zonder marinade (pond p.p) In het glas de saus doen met aan het randje een stukje limoen.
De sausingrediënten bij elkaar doen in een kommetje.
Serveren: mooi bord met sla, in het midden een klein glas op voet, de garnalen er om heen draperen zonder marinade (pond p.p) In het glas de saus doen met aan het randje een stukje limoen.
Mijn kookverhaal (Ingrid S)
zeer eenvoudig recept , maar heerlijk met een stel goede vrienden of met zijn 2en, je bent zo een paar uur onderweg om te eten door dat je toch de garnaal moet pellen en dopen in de saus, kaarsje en lekker wijntje. Geloof me, uit de ervaring, je komt op dit recept terug, zo lekker.
ingrid zegt: