Recept
« Terug naar recepten
Garnalen in kruidige botersaus.
PT15M
Garnalen in kruidige botersaus.
Een heerlijk garnalen in kruidige botersaus. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen in kruidige botersaus. te bereiden
1. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal, maar laat de staarten intact. Maak in de lengte een snee in de rug van de garnalen, zonder ze te scheiden.
2. Smelt de boter in een wok. Roerbak de garnalen, in porties, tot ze van kleur veranderen en net gaar zijn.
3. Doe alles in de wok. Voeg de pepers, het sap en de koriander toe. Meng dat voorzichtig door elkaar. Verdeel de garnalen over de amuse lepels
lisan zegt:
Heb het nog niet geproefd..ziet er wel lekker uit!!:p