1).Roerbak ui en paprika in 3 eetlepels olie gedurende 3 à 4 minuten.
2).Voeg toe de garnalen en ananasblokjes en bak nog eens 3 à 4 minuten.
4)Voeg dan toe 7 eetlepels Chinese zure sesam-soja en bak nog even door.
5).Bak in de tweede wadjan in 3 eetlepels olie de paksoi reepjes gedurende 4 à 5 minuten en roer er dan 3 eetlepels Chines zure sesam-soja en bak even door,
6).Ondertussen is de rijst gekookt of de rijstnoedels.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met Chinese Zure Sesam-Soja en Paksoi
PT60M
Garnalen met Chinese Zure Sesam-Soja en Paksoi
Een heerlijk garnalen met chinese zure sesam-soja en paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met Chinese Zure Sesam-Soja en Paksoi te bereiden
1).Doe de ingrediënten voor de Chinese zure sesam-soja in de keukenmachine en draai daarvan een mooie homogene massa.