Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met kwark en anijs
PT10M
Garnalen met kwark en anijs
Een heerlijk garnalen met kwark en anijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
paule neyrat
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met kwark en anijs te bereiden
Snij de helft van de citroenschil af en snij ze in heel dunne reepjes. Pers het sap uit.
Hak 1 of 2 anijstakjes fijn.
Meng de kwark, het citroensap en de anijs in een kleine slakom.
Strooi er peper en zout over en stop de bereiding 30 min. in de koelkast.
Spoel en zwier de sla.
Pel de garnalen.
Snij de slabladeren in reepjes, leg ze in de slakom, doe er de garnalen op en giet er de kwarksaus over.
Versier het gerecht met de citroenschilletjes.
Meng de ingrediënten dooreen aan tafel vóór het serveren.
Hak 1 of 2 anijstakjes fijn.
Meng de kwark, het citroensap en de anijs in een kleine slakom.
Strooi er peper en zout over en stop de bereiding 30 min. in de koelkast.
Spoel en zwier de sla.
Pel de garnalen.
Snij de slabladeren in reepjes, leg ze in de slakom, doe er de garnalen op en giet er de kwarksaus over.
Versier het gerecht met de citroenschilletjes.
Meng de ingrediënten dooreen aan tafel vóór het serveren.