Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met selderij en champignons
PT20M
Garnalen met selderij en champignons
Een heerlijk garnalen met selderij en champignons recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
kookmap
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met selderij en champignons te bereiden
Verhit de olie en bak de prei, gember en knoflook even op.
Voeg de garnalen toe en bak ze 1 min. mee.
Dan de selderij en de champignons erbij, 1 minuut
de bouillon en wat water.
Nog 2 - 3 min doorkoken en binden met maïzena.
Voeg de garnalen toe en bak ze 1 min. mee.
Dan de selderij en de champignons erbij, 1 minuut
de bouillon en wat water.
Nog 2 - 3 min doorkoken en binden met maïzena.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Een snel receptje en lekker van smaak.