Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven
PT30M
Garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven
Een heerlijk garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne Stam
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven te bereiden
* Pel de uien en snij in ringen
* Snij de tomaten in plakken
* Pel de knoflook en snij in schijfjes
* Doe de uien, knoflook, tomaten en garnalen in de ovenschaal.
* Doe er (niet te zuinig) olijfolie over, wat citroensap, basilicum, en voeg peper en zout toe. Hussel dit goed door elkaar.
Het lekkerst is het als je de smaken (in de koelkast ) nog even een paar uurtjes op elkaar kan laten intrekken.
Zet het dan ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van ca 180-200 C.
* Snij de tomaten in plakken
* Pel de knoflook en snij in schijfjes
* Doe de uien, knoflook, tomaten en garnalen in de ovenschaal.
* Doe er (niet te zuinig) olijfolie over, wat citroensap, basilicum, en voeg peper en zout toe. Hussel dit goed door elkaar.
Het lekkerst is het als je de smaken (in de koelkast ) nog even een paar uurtjes op elkaar kan laten intrekken.
Zet het dan ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van ca 180-200 C.
stammie zegt: