Recept
« Terug naar recepten
Garnalen-rondjes
PT30M
Garnalen-rondjes
Een heerlijk garnalen-rondjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danielle Petersen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
16 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen-rondjes te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Bladerdeeg uit de vriezer en van elkaar halen.
snijdt de garnalen in kleine stukjes, pers een teen knoflook uit.
Bek de garnalen in de koekepan en doe daar de knoflook en de peterselie bij
Laat het mengsel afkoelen
Plakje bladerdeeg, garnalenmengsel dun erop smeren en oprollen
daarna plakjes van ong. 1 cm snijden
afbakken in de oven,15 min.
Bladerdeeg uit de vriezer en van elkaar halen.
snijdt de garnalen in kleine stukjes, pers een teen knoflook uit.
Bek de garnalen in de koekepan en doe daar de knoflook en de peterselie bij
Laat het mengsel afkoelen
Plakje bladerdeeg, garnalenmengsel dun erop smeren en oprollen
daarna plakjes van ong. 1 cm snijden
afbakken in de oven,15 min.
liske zegt: