Recept
« Terug naar recepten
Garnalencocktail met mango en limoendressing
PT20M
Garnalencocktail met mango en limoendressing
Een heerlijk garnalencocktail met mango en limoendressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
24
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allrecipes.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalencocktail met mango en limoendressing te bereiden
Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen. Meng voor de dressing crème fraîche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper. Schik de blaadjes sla in coupes. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met plakjes citroen.
Tip: Vervang mango door meloen, nectarine of perzik.
Tip: Vervang mango door meloen, nectarine of perzik.
Bas zegt: