KookJij

Garnalencocktail op Japanse wijze

Garnalencocktail op Japanse wijze
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie: 80 kCal energie
3 Gram eiwit
7 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Plus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalencocktail op Japanse wijze te bereiden

  1. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel ze over 8 kleine cocktailglaasjes.
  2. Snijd de snoepgoed komkommers in dunne plakjes en verdeel ze erover.
  3. Vul aan met de Hollandse garnalen.
  4. Meng de mayonaise met de Japanse sojasaus en de sesamolie en verdeel de saus over de cocktail.
  5. Garneer met zwart sesamzaad en een takje verse koriander.
  6. Wijntip: Danie de Wet Chardonnay

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst