Recept
« Terug naar recepten
Garnalencocktail op Japanse wijze
PT20M
Garnalencocktail op Japanse wijze
Garnalencocktail op Japanse wijze
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Amuse
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
80 kCal energie
3 Gram eiwit
7 Gram vet
1 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
7 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Plus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalencocktail op Japanse wijze te bereiden
- Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel ze over 8 kleine cocktailglaasjes.
- Snijd de snoepgoed komkommers in dunne plakjes en verdeel ze erover.
- Vul aan met de Hollandse garnalen.
- Meng de mayonaise met de Japanse sojasaus en de sesamolie en verdeel de saus over de cocktail.
- Garneer met zwart sesamzaad en een takje verse koriander.
- Wijntip: Danie de Wet Chardonnay