Recept
« Terug naar recepten
Garnalenspies
PT30M
Garnalenspies
Een heerlijk garnalenspies recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenspies te bereiden
16 houten stokjes ongeveer 15 minuten in water zacht laten worden. Knoflook
en gember schillen, hakken en met de kruiden vermengen. Citroensap en ghee toevoegen en alles tot een pasta vermengen. De garnalen wassen, drogen, en paarsgewijs op de stokjes spiesen. Rondom met de kruidenpasta inwrijven.
De garnalen rondom 5 minuten grillen. De garnalenspiesjes met de limetten
decoreren en serveren.
en gember schillen, hakken en met de kruiden vermengen. Citroensap en ghee toevoegen en alles tot een pasta vermengen. De garnalen wassen, drogen, en paarsgewijs op de stokjes spiesen. Rondom met de kruidenpasta inwrijven.
De garnalen rondom 5 minuten grillen. De garnalenspiesjes met de limetten
decoreren en serveren.
judith zegt: