Recept
« Terug naar recepten
Garnalenspiesjes met chilisaus
PT30M
Garnalenspiesjes met chilisaus
Een heerlijk garnalenspiesjes met chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenspiesjes met chilisaus te bereiden
Laat de garnalen ontdooien. We beginnen met de saus. Pel de ui en teentjes knoflook en hak ze fijn. Halveer de pepers en snijd ze zonder zaadjes fijn. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui, knoflook en peper 3 minuten. Voeg chilipoeder, koekkruiden, gezeefde tomaten en bruine basterdsuiker toe. Breng dit aan de kook en laat 10 minuten zachtjes inkoken. Laat de saus afkoelen. Halveer de tomaatjes. Rijg ze afgewisseld met garnalen aan spiezen. Leg deze op een schaal met de chilisaus er apart bij.
gerie zegt: