KookJij

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

Een heerlijk gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet te bereiden



Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst