Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
PT25M
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
Een heerlijk gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet te bereiden
Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.