Recept
« Terug naar recepten
Gebakken aardappelen met blauwe kaas
PT75M
Gebakken aardappelen met blauwe kaas
Een heerlijk gebakken aardappelen met blauwe kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken aardappelen met blauwe kaas te bereiden
Bestrooi de aardappelen rijkelijk met zeezout terwijl ze nog vochtig zijn van het wassen.
Plaats ze meteen in de voorverwarmde oven op 200°C. Bak ze gedurende 1 uur.
Snijd een kruis in de bovenkant van de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper, en voeg de kaas en (geroosterde) walnoten toe.
Plaats ze meteen in de voorverwarmde oven op 200°C. Bak ze gedurende 1 uur.
Snijd een kruis in de bovenkant van de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper, en voeg de kaas en (geroosterde) walnoten toe.