Recept
« Terug naar recepten
Gebakken aardpeer met amandelschilfers en gelakte kippenoesters
PT20M
Gebakken aardpeer met amandelschilfers en gelakte kippenoesters
Een heerlijk gebakken aardpeer met amandelschilfers en gelakte kippenoesters recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
KIP lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken aardpeer met amandelschilfers en gelakte kippenoesters te bereiden
Blancheer de aardpeerblokjes kort, verfris onder koud stromend water.
Stoof de blokjes in een beetje olijfolie, kruid met peper en zout.
Voeg de amandelen, suiker en balsamicoazijn toe en houd warm.
Kruid de kippenoesters met peper en zout, bak in olijfolie en voeg op het einde de Luikse siroop en de honing toe.
Neem de pan van het vuur.
Schik de aardpeer en amandelen op een bord en leg hierop de kippenoesters.
Werk af met de bakjus en enkele druppels olijfolie.
Stoof de blokjes in een beetje olijfolie, kruid met peper en zout.
Voeg de amandelen, suiker en balsamicoazijn toe en houd warm.
Kruid de kippenoesters met peper en zout, bak in olijfolie en voeg op het einde de Luikse siroop en de honing toe.
Neem de pan van het vuur.
Schik de aardpeer en amandelen op een bord en leg hierop de kippenoesters.
Werk af met de bakjus en enkele druppels olijfolie.